Tyttöjen kausi päättyi hopea pokaaliin

21.9.2017

Viikonloppuna pelattiin Ylivieskassa Next Year Cup. Nivalasta tähän turnaukseen osallistui T03-05 ja P07-08 joukkueet.

Tyttöjen turnaus kesti kaksi päivää, ison kentän pelejä kertyi yhteensä viisi kappaletta. Tyttöjen sarjaan osallistui meidän lisäksi neljä joukkuetta: FC Ylivieska, FC Komu, Ajax Sarkkiranta ja OsPa. Ensimmäisenä päivänä pelasimme yhden tappion ja kaksi voittoa, joilla varmistimme osallistumisen sunnuntain mitalipeleihin.

Sunnuntain ensimmäisen pelin 1-0 voitto ratkaisi meille pääsyn loppuotteluun, jossa vastaan asettui naapuriseura FC Ylivieska. Loppuottelu oli tasaista kamppailua, ensimmäisen puoliajan jälkeen vastustaja johti 1-0. Kamppailimme pallosta rohkeasti, pelaajat “luistelivat” ja kaatuilivat märällä, kuraisella kentällä. Maalintekotilanteet seurasivat toisiaan, mutta tolppien väliin ei tällä kertaa saatu osumaa. Toisen puoliajan loppuminuuteilla Ylivieska pääsi iskemään toisen maalin, ja sinetöi osumallaan turnauksen voiton. Loppuottelun tappiosta huolimatta olimme tyytyväisiä kakkossijaan, ja kävelimme palkintojen jakoon iloisella mielellä.

Joukkueen reilu pelaaja pokaalin sai Julia Kivioja, joka vartioi huolellisesti koko turnauksen ajan meidän maalia.

Joukkueessa pelasivat: Julia Eränummi, Emilia Huuhka, Assi Häkkilä, Emilia Jurvelin, Julia Kivioja, Saara Laurila, Arttu Laurila, Eetu Laurila, Jonna Mämmi, Emma Porkka, Janina Närhi, Oona Teppo ja Iida Tölli.

Tulokset tytöt 2004:

FC-92 - FC Ylivieska 1-3

FC-92 - OsPa 2-1

Ajax Sarkkiranta - FC-92 0-5

KoMu - FC-92 0-1

FC Ylivieska - FC-92 2-0

Tulokset pojat 2008:

FC-92 - FC Ylivieska 1-2

Pallokarhut - FC-92 2-2

FC-92 - GBK 0-1

OLS - FC-92 4-0

Joukkueessa pelasivat: Santeri Viita-aho, Oskari Uusivirta, Olavi Uusivirta, Juska Keskisarja, Veeti Kukkurainen, Jasu Korpi, Oskari Vähäaho, Henrik Isoaho, Onni Kiiveri, Roope Koskela ja Aapo Pirinen.

Reilu pelaaja pokaalilla palkittiin Oskari Vähäaho.