Seura täyttää 25 vuotta!

24.3.2017

Nyt on aihetta juhlaan sillä Ysikaks Nivala ry (FC-92) täyttää tänä kesänä 25 vuotta! Seura on perustettu 29 lokakuuta 1992, joten virallinen kakskytviis vuotispäivä on lokakuun 29 päivä.

Tänä vuonna on monta syytä juhlaan sillä rakas kotimaamme Suomi täyttää 100 vuotta ja Nivalan Kaupunki 150 vuotta. Tähän vielä päälle meidän juhlavuotemme, joten yhteensä juhlittavia vuosia mittariin tulee 275!

Haluamme juhlia seuramme syntymäpäivää kesällä yhteisellä juhlalla ja tätä on alettu suunnittelemaan kovalla rytinällä. Haluammekin ottaa sinun toiveesi juhlaa varten huomioon, sillä tämähän on meidän kaikkien juhla. Pelaajat, vanhemmat, valmentajat, taustahenkilöt, seuran toimihenkilöt, katsojat ja kannustusjoukot.. Ilman meitä kaikkia, ei meitä edes olisi.

Järjestämme vapaan tilaisuuden juhlavuoden tapahtumaa varten ensiviikolla tiistaina 28.3 klo 18.00 alkaen Nivalan Ammattikoululla (sisään pääovelta). Kaikki ovat tervetulleita ideoimaan juhlavuotta, kokoukseen osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään jatkoa varten, joten ei tarvitse pelätä että järjestysvastuu napsahtaisi sinulle. Haluamme saada kaikki ideat esiin ja saada järjestettyä sellaisen juhlan joka palvelee meitä kaikkia harrastajia.

Ilmoitathan osallistumisestasi janika.palokangas@gmail.com tai matti.peltola@jedu.fi

Jos et pääse tilaisuuteen ja sinulla olisi huiman hienoja ideota mielessäsi, pistä niitä sähköpostilla allekirjoittaneelle tulemaan! Hullutkin ideat on hyviä.

Juhlitaan yhdessä tätä vuotta oikein urakalla!

Janika Palokangas

FC-92 Hallituksen sihteeri